Izvor: Radio 021, 21.Jan.2021, 15:15

Lidl nudi zaposlenima u SAD 200 dolara da se vakcinišu

Nemački diskontni lanac supermarketa Lidl ponudio je svim svojim radnicima u Sjedinjenim Državama koji se vakcinišu protiv kovida-19 dodatnih 200 dolara nakon što vakcina postane dostupnija u saveznim državama.

Lidl je objavio tu ponudu nakon sličnih poteza svojih konkurenata na američkom tržištu poput "Aldi" i "Dollar General Corp", kao i kompanije za dostavu namirnica Instakart.

Lidlov novčani podsticaj za vakcinisanje je među najvećima koje je dosad neka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kompanija ponudila svojim američkim radnicima.

Lidl je saopštio da njegovi zaposleni pokazuju veliko interesovanje za vakcinisanje, pozivajući se na internu anketu u kojoj je gotovo osam od 10 radnika reklo da planira da se vakciniše čim vakcina bude dostupna.

Lidl prodaje svoje proizvode u više od 125 trgovina širom devet država na Istočnoj obali SAD.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.