Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2022, 15:20

Lidl Srbija povećava plate zaposlenima

Savremeni trgovinski lanac Lidl Srbija najavljuje da će od nove poslovne godine, koja u Lidlu počinje 1. marta, povećati zarade zaposlenih na svim nivoima. Za zaposlene na poziciji prodavac u 57 Lidl prodavnica širom Srbije, ovo znači povećanje plate od oko 10%.
Od dolaska Lidla u Srbiju, zaposleni ove kompanije imaju konkurentne uslove rada, a pomenuta povećanja dolaze nezavisno od nedavne promene minimalne zarade u Srbiji.
Uz to, Lidl Srbija je kao trgovinski lanac, specifičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u Prodaji i Logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji.
Lidl Srbija svojim zaposlenim osigurava i dodatne benefite, kao što su privatno zdravstveno osiguranje sa uključenim sistematskim pregledom i prigodna davanja povodom važnih datuma (pokloni za decu školskog uzrasta, pokloni deci za Novu godinu, poklon kartice za kupovinu u Lidlu povodom novogodišnjih praznika i sl).
Benefiti i svi ostali uslovi koje kompanija Lidl Srbija obezbeđuje svojim zaposlenima svrstavaju je među najpoželjnije poslodavce u Srbiji.
Podsećamo da je nedavno ova kompanija drugi put zaredom dobila evropski prepoznati sertifikat Top Employers Instituta (Naj poslodavac), koji stavlja u fokus odnos kompanije prema zaposlenima i izdvaja one koje su u toj oblasti postigle najviše standarde.
O Lidlu Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi.
Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 30 zemalja sveta.
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 57 prodavnica u 34 grada širom zemlje.
Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.
Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. i 2022. godinu.
Lepotan kog sam ponosno iznela iz Lidla srećna kao dete punih usta krofne

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.