Lanč paketi za korisnike Narodne kuhinje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2010, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lanč paketi za korisnike Narodne kuhinje

NOVI SAD -

Direkcija za robne rezerve Grada Novog Sada obezbedila je hiljadu lanč paketa u vrednosti od 1,205.000.00 dinara za korisnike Narodne kuhinje.

Šest stotina paketa biće podeljeno korisnicima kuvanih obroka na dva punkta u gradu, u ulici Laze Kostića i u Klubu u Futoškoj ulici 67, dok će 400 paketa dobiti korisnici u prigradskim naseljima.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić obišao je danas narodnu kuhinju i učestvovao u podeli obroka i paketića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najmladje.

Po dva i po miliona dinara dobili su danas od Grada Novog Sada Gerontološki centar i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine.

Čekove je uručio gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, koji je tom prilikom istakao da će preostalih pet miliona dinara biti potrošeno na centre za rehabilitaciju bivših zavisnika, 200 izbeglih porodica i kupovinu dva vozila za prevoz osoba sa invaliditetom.

Da podsetimo, u humanitarne svrhe iz novosadske gradske kase izdvojeno je 10 miliona dinara, što je polovina sume koja je trebala da bude potrošena za proslavu dočeka Nove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.