Izvor: Radio 021, 17.Okt.2020, 10:16

Lalatović: Vojvodina će uvek biti moja druga kuća

Posle pobede protiv Rada i njegove jubilarne 100. utakmice na klupi Vojvodine, šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović kaže da će "stara dama" uvek biti njegova druga kuća.

Vojvodina je pobedila Rad rezultatom 4:1 (1:1), u 11. kolu Super lige Srbije.

"Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, a mojim momcima na, za mene, velikoj pobedi. Drago mi je što sam doživeo to da moju Vojvodinu 100 puta vodim kao trener. U ovako velikom klubu, to nije mala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stvar. Meni je uspelo da na 100 utakmica imam 59 pobeda, ali zasluge za to više pripadaju igračima nego meni. Tu mislim i na prvu generaciju koju sam vodio i na drugu, s tim da će mi ova druga nekako uvek ostati u srcu zato što je osvojila trofej sa Nenadom Lalatovićem. Postati četvrti trener u istoriji Vojvodine koji je osvojio trofej je velika stvar i na to sam jako ponosan", rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Vojvodine je srećan i zbog toga što i ostali novosadski klubovi beleže dobre rezultate u poslednje vreme.

"Lepo je kad se ovako nešto dešava u Novom Sadu, da i Vojvodina i Kabel i Proleter igraju dobro. To pokazuje da na severu Srbije ima jako kvalitetnih klubova, a tu mislim i na Spartak i TSC", kaže Lalatović.

Pohvalio je i rukovodstvo svog kluba, iako naglašava da postoje određena dugovanja prema igračima i članovima stručnog štaba. Smatra da rukovodstvo Vojvodine mora biti pojačano.

"Mi imamo v.d. predsednika. Gospodin Samardžić je fenomenalan čovek, ali ja bih voleo da imam predsednika kao što je bio gospodin Gajić. On jako nedostaje našem klubu i voleo bih da povuče ostavku ili da predsednik zvanično bude Samardžić. To bi meni olakšalo posao, jer teško je raditi bez predsednika. Takođe, bilo bi mnogo lakše da imam i svog sportskog direktora. Igrači onda sa svojim nezadovoljstvom ne bi dolazili kod mene, već bi išli kod direktora i predsednika. Vojvodina je toliko veliki klub da ova pitanja hitno mora da reši", napominje Lalatović.

Prema njegovim rečima, Vojvodinu će uvek doživljavati kao svoju drugu kuću.

"Ovde sam prihvaćen od prvog dana i zato sam uvek želeo da opravdam poverenje naših navijača. Osvojio sam trofej i ostvario tolike pobede u dva mandata. Pokazao sam koliko mi je stalo do Vojvodine i da je doživljavam kao svoju drugu kuću, a to će uvek biti tako. Nadam se da ću uspeti da ostvarim još te tri pobede i da ću, jednog dana kada odem, po rezultatima biti ubedljivo najbolji trener Vojvodine. Mislim da će nekom narednom treneru biti potrebno 50-100 godina da me sustigne. Ispisati istoriju Vojvodine je velika stvar za mene i vrlo sam ponosan na to", ističe Lalatović.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.