Izvor: Radio 021, 30.Apr.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović eliminisan u Eštorilu, Troicki u Bordou

Dušan Lajović eliminisan je sa turniru u Eštorilu, pošto je u prvom kolu izgubio od Argentinca Leonarda Majera u dva seta.

Majer je srpskog tenisera savladao posle skoro dva časa igre – 7:6(3), 6:4.

Lajović nije uspeo da nastavi sa odličnim partijama, posle nedavno ostvarenog najvećeg uspeha u karijeri i plasmana u finale Mastersa u Monte Karlu.

Troicki poklanjao servise Congi i završio takmičenje u Bordou

Viktor Troicki je poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << maksimalnim rezultatom u duelu sa Žo-Vilfredom Congom u borbi za osminu finala čelendžera u Bordou.

Trenutno 240. reket sveta ni u jednom momentu nije ugrozio Francuza, koji se nalazi na 101. poziciji na ATP listi.

Troicki je otvorio meč svojim servisom, ali je dozvolio protivniku da osvoji taj gem, što je Conga učinio i u trećem gemu, pa je Troicki tek u petom gemu pobegao od nule.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.