LSV: Zašto država ćuti o privatizaciji Novi Sad Gasa

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Zašto država ćuti o privatizaciji "Novi Sad Gasa"

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić ukazao je danas ponovo na tihu privatizaciju DP "Novi Sad Gas".

On je izjavio da se, ni nedelju dana nakon prvog poziva, gradske vlasti, "Srbijagas" i republičke vlasti nisu oglasili povodom upozorenja LSV.

Kravić je, ispred sedišta "Novi Sad Gasa", naveo da je, na osnovu podataka koje ima, jasno da se na "tih, ali vrlo nameran način" radi u smeru privatizacije ovog preduzeća i ponovo pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << gradonačelnika Novog Sada, ali i "Srbijagas" da reše ovaj problem.

– Pričaju se razne priče, a iza se radi proces privatizacije. Tu je problem. Ništa nije transparentno, a po meni je najveći problem što se "Srbijagas" ne određuje prema "Novi Sad Gasu" iako je poverilac za sedam milijardi. Imate dužnika koji vam je dužan sedam milijardi dinara i vi se pravite ludi, zato što imate ne znam kakav interes ili nemate nikakav interes ili hoćete da napravite neku akrobaciju – istakao je on.

On je na ulazu u preduzeće zalepio plakate na kojima piše: "Ovo je vlasništvo građanki i građana Novog Sada" i podsetio da je gasna mreža nastala što ulaganjima Grada, što samih građana.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

LSV: Na delu tiha privatizacija NS Gasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas su na ulaz u preduzeće Novi Sad – Gas zalepili plakate na kojima piše "Ovo je vlasništvo građanki i građana Novog Sada" i poručili da je to protest zbog "tihe" privatizacije tog preduzeća, koja se odvija iza leđa javnosti...Predsednik Gradskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.