Izvor: Radio 021, 14.Jan.2020, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglaš Vojvodine Baranj treći na turniru u Segedinu

Kuglaš Vojvodine Čongor Baranj osvojio je treće mesto na Mentor kupu u Segedinu.

Ovaj turnir održava se od 2002. godine, a Vojvodinu su predstavljala trojica igrača - Zdravko Kresović, Dragan Gajin i Čongor Baranj.

Za plasman u osminu finala posle kvalifikacionog dela, bilo je potrebno 610 čunjeva, a Čongor Baranj je sa 634 čunja zauzeo peto mesto u kvalifikacijama.

U osimini finala, Baranj je ubedljivo savladao Žolt Huvosa sa 2:0, da bi u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << takođe sa 2:0 (164:141, 161:136) savladao Adrijana Lončarevića.

U polufinalu publika je mogla da prisustvuje odličnom duelu između jednog od najboljih kuglaša u Srbiji i četvorostrukog osvajača ovog turnira do tog trenutka, igrač koji u ovoj sezoni igra u formi života, Vilmoša Zavarka. Zavarkovih 375 u dva seta za 2:0 bili su nedostižni za Baranja koji je zajedno sa Tiborom Selom osvojio treće mesto na turniru, a sam Zavarko je na kraju došao do pete titule u Segedinu.

Zdravko Kresović je zauzeo 44. mesto u kvalifikacijama, dok je Dragan Gajin bio 30.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.