Izvor: Radio 021, 17.Jul.2020, 15:18

Krivična prijava zbog napada na snimatelja RTS-a za vreme protesta u Novom Sadu

Novosadska policija, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjaka iz Bačkog Dobrog Polja, zbog sumnje na krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je, 8. jula, tokom protesta na Trgu slobode, vređao i odgurnuo novinara dopisništva RTS, kao i snimatelja kome je pokušao da otme kameru iz ruke.

Policija intenzivno traga za muškarcem koji je, neposredno posle toga, bacio i razbio kameru.

U ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << incidentu, snimatelj RTS zadobio je lake telesne povrede.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krivična prijava zbog napada na novinara RTS-a

Izvor: Danas, 17.Jul.2020

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (36) iz Bačkog Dobrog Polja, zbog sumnje da je vređao i odgurnuo novinara Radio-televizije Srbije (RTS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.