Kris Evans odlazi iz Top gira

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Evans odlazi iz Top gira

Voditelj Kris Evans najavio je danas da se povlači iz zabavne emisije Bi-Bi-Sija o automobilima "Top gir", posle razočaravajuće sezone.

Evans, ranije radio voditelj i DJ, prošle godine je došao u "Top gir" posle odlaska Džeremija Klarksona, Ričarda Hamonda i Džejmsa Meja, koji su proslavili tu emisiju.

Evans je vodio "Top gir" s američkim glumcem Metom Leblankom, koji je glumio Džoija u seriji "Prijatelji". Oni, međutim, nikako nisu uspeli da dostignu nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svojih prethodnika, pa su rejtinzi gledanosti bili u stalnom padu, s najnižom gledanošću sinoć kada je poslednju emisiju sezone u proseku gledalo 1,9 miliona ljudi.

"Povlačim se iz 'Top gira'. Dao sam sve od sebe, ali to ponekada nije dovoljno", naveo je Evans na Tviteru.

Klarkson je otpušten prošle godine pošto je udario u lice producenta serije, a za njim su otišli Hamond i Mej. Klarkson sada sličnu emisiju vodi na "Amazonu".

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.