Konkurs za profesionalnu praksu traje do 15. marta

Izvor: Novine novosadske, 12.Mar.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za profesionalnu praksu traje do 15. marta

gradska kuca panoramioDo 15. marta traje Konkurs za profesionalnu praksu studenata Univerziteta u Novom Sadu u javnim i javnim komunalnim preduzećima.
Učesnici u Programu mogu da budu studenti na studijama drugog stepena i studenti završnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << godina studija prvog stepena, koji su odslušali sva predavanja. Praksa počinje sledećeg meseca i traje pola godine, po 18 sati nedeljno. Konkurs je objavljen na sajtu Grada, www.novisad.rs . Dodatne informacije mogu da se nađu i na adresama: uns.ac.rs ili na razvojkarijere.uns.ac.rs, putem e-maila: karijerauns@gmail.com i telefonom na broj 485-20-41.
Izvor: Novosadska TV, NNS

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Mihajlović u subotu saopštava spisak za Hrvate i Škote

Izvor: Press, 13.Mar.2013, 14:58

Mihajlović će tačno u podne u hotelu Hajat pročitati spisak na kojem će biti 24 igrača, plus tri golmana, a među njima i povratnik u nacionalni tim Dejan Stanković.. Okupljanje državnog tima Srbije zakazano je za ponedeljak u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi...Utakmica Hrvatska - Srbija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.