Konkurs za izlaganje radova u KCNS u 2019. godini

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izlaganje radova u KCNS u 2019. godini

Kulturni centar Novog Sada raspisao je konkurs za samostalne i grupne izložbe za 2019. godinu.

Konkurs je raspisan za oblast savremene likovne umetnosti, u galerijama Likovni salon (Katolička porta 5) i Mali likovni salon (Bulevar Mihajla Pupina 9); a u oblasti fotografije, dizajna i primenjene umetnosti u galeriji Kluba "Tribine mladih" (Katolička porta 5, II sprat).

Konkurs je otvoren do 31. jula.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />- 10 kolor fotografija radova koji se predlažu za izložbu (poželjno je da prezentacija bude u jednom PDF formatu),

- sažetu koncepciju izložbe,

- tehnički opis izložbe (ukoliko se koriste tehnička sredstva koja galerija ne poseduje, umetnik je obavezan da ih za izložbu obezbedi sam),

- profesionalnu biografiju,

- kontakt adresu, e-mail i telefone i

- napomenu za koji prostor se konkuriše.

Dokumentaciju za izložbu slati na e-mail: konkursi@kcns.org.rs (naslov mejla treba da sadrži ime autora i naziv galerije za koju se konkuriše: Ime Prezime – Naziv galerije - Konkurs 2019) ili na adresu: Kulturni centar Novog Sada, Katolička porta 5, 21000 Novi Sad sa naznakom "Konkurs za izložbu u 2019", ili doneti lično na istu adresu radnim danom od 9 do 15 časova.

Dodatne informacije mogu se dobiti na mejl: konkursi@kcns.org.rs

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.