Izvor: Radio 021, 07.Okt.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti za Koju u Beogradu 18. i 26. oktobra

Koncerti podrške za što brži oporavak frontmena Discipline kičme Dušana Kojića Koje organizuju se 18. i 26. oktobra u klubovima Elektropionir i u SubBeerni Centar, u Cetinjskoj ulici u Beogradu.

U SubBeernom Centru 18. oktobra za Koju nastupaju Električni orgazam, Artan Lili, Eyesburn, Nikola Čuturilo i Vasil Hadžimanov Band, a u isto vreme u Elektropioniru IrieFM, Stuttgart Online, Dža ili Bu i Zvuk Ulice.

U SubBeernom Centru 26. oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nastupaju Obojeni program, Rambo Amadeus, Kanda Kodža i Nebojša, Repetitor i Straight Mickey and the Boyz, a u Elektropioniru Čovek bez sluha, Autopark, Sana Garić, 16 osam 23 i Bojana Bulatović Bo.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22), počev od 9. oktobra. Na ulazu će koštati 1.300 dinara.

Dnevna ulaznica važi za oba prostora - i za Elektropionir i za SubBeerni Centar.

Svi koncerti počinju u 20h.

Podsetimo, Dušan Kojić Koja oporavlja se od moždanog udara koji je letos doživeo u Londonu.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rokeri "praše" za Kojin oporavak

Izvor: OkRadio.rs, 08.Okt.2019, 12:17

Koncerti podrške 18. i 26. oktobra u prestonici U beogradskim klubovima "Elektropionir" i "Sabirni centar", 18. i 26. oktobra, biće organizovani koncerti podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje, frontmena "Discipline kičme", koji je u julu imao moždani udar u Londonu.    U "Sabirnom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.