Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert dobitnika stipendija Fonda Melanije Bugarinović

Dobitnici stipendije Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih „Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović Kalin“ održaće koncert u Svečanoj sali Gradske kuće u ponedeljak 20. juna u 20 sati, a ulaz je slobodan.
Na koncertu će nastupiti učenici srednje muzičke škole mecosopran Nevena Tatomirović, tenor Milan Perišić, soprani Marina Santrač i Jovana Filopović i bariton  Marko Aleksić. Uz njih će nastupiti i studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu soprani Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Strahinjić, Hristina Spasić, Nikolina Pušara i Aleksandra Pletikosić, kao i mecosopran Svjetlana Đokić. Kao korepetitori, nastupiće studenti Akademije umetnosti Kaja Mandić Plavšić i Stefan Jančić.
Pogledajte bioskopski repertoar  

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praznik muzike na 5 lokacija

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Jun.2016

Praznik muzike održaće se 21. juna na pet punktova u gradu gde će nastupiti dvadesetak grupa, najavili su organizatori – Francuski institut Niš i Studentski kulturni centar u Nišu... ,,U obrenovićevoj, kod Foruma nastupaće horovi, kod Gradskog kluba sviraće orkestri Muzičke škole i Fakulteta...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.