Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2020, 18:32

Kladionice: Pogodite datum otkrivanja vakcine protiv koronavirusa

Sportskih događaja gotovo da potpuno nema, a to je osim vernim pratiocima brojnih liga, mečeva i utakmica, veliki problem donelo i strastvenim kladioničarima.
U nedostatku ove vrste „zabave“, svetske kladionice su se dosetile pa su poude opklade koje se tiču koronavirusa.
U svemu prednjače ruske kladionice, koje nude opkladu na otkrivanje vakcine protiv korone.
Prema koeficijentima, veća je verovatnoća da će Svetska zdravstvena organizacija do 31. decembra objaviti da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je vakcina napravljena od mogućnosti da se to ne dogodi, prenose agencije.
U ponudi je i opklada da li će šef „Tesle“ Elon Mask objaviti da je otkrio vakcinu za šta je koeficijent čak 200.
Kladionice sugerišu i da je velika verovatnoća da će do kraja godine biti napravljena videoigra sa tematikom borbe protiv koronavirusa.
Oni koji to žele mogu da se klade da li će američki lider Donald Tramp od svog „Tramp tauera“ u Njujorku napraviti privremenu kliniku za obolele od korone.
Izvor: N1
Zatvaraju se svi frizerski i kozmetički saloni, kladionice i kockarnice

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.