Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 12:52

Kec iz vladanja: Kakav je život u Srbiji?

U proteklih sedam dana posetioci i posetiteljke portala 021.rs imali su priliku da daju svoju ocenu života u državi u kojoj žive.

Kako većina posetilaca dolazi iz Srbije, tako su se ocene odnosile u najvećem broju na život u Srbiji. Po svemu sudeći, građani nisu zadovoljni životima u državi u kojoj su.

Tokom sedam dana prikupljeno je više od 8.500 glasova. 

Na pitanje "Kojom ocenom od 1 do 10 biste ocenili zadovoljstvo državom u kojoj živite?" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubedljivo najviše glasova dobila je ocena 1. Ovoj opciji je pripalo 3.653 glasa, odnosno 42,6 odsto ukupnog broja glasova.

Dvojka je dobila 1.425 glasova, odnosno 16,6 odsto, a trojka 1.289, odnosno 15 odsto glasova.

Najmanje posetilaca život u državi je ocenilo devetkom, a njih 348 odlučilo se da život u svojoj zemlji ocene desetkom.

Ovakvi rezultati ne čude, ukoliko se u obzir uzme nedavna anketa na 021.rs, u kojoj je prikupljeno više od 5.000 glasova, a u kojoj se odgovaralo na pitanje "Kako vidite Srbiju danas?"

Građani su u ubedljivo najvećem procentu, čak 76,4 odsto, odgovorili da smo "potonuli u najdublji mulj" i da je "svakim danom sve gore". Najmanje glasova, tek 392, dobio je odgovor da smo "prvi u Evropi", te da imamo "najveći rast, sve naj, konstantno idemo napred".

Na sajtu 021.rs trenutno možete da učestvujete u anketi u kojoj ćete odgovoriti na pitanje "Koliko zaradite mesečno?"

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.