Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2022, 13:21

Jovan Memedović zajedno sa volonterima čistio Perućac od smeća

Jovan Memedović poznat je kao strastveni zaljubljenik u prirodu. Njegova emisija „Sasvim prirodno“ prilika je da se upoznamo sa svim lepotama naše Srbije, ali neretko Memedović ukazuje i na ekološke probleme sa kojima se suočavamo.
Da nije ekolog samo pred kamerama, Memedović pokazuje i na delu. On je snimljen kako zajedno sa građanima i volonterima učestvuju u čišćenju jezera Perućac. On je u istoj akciji učestvovao i prošle godine.
Popularni voditelj je čamcima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << grupom volontera iz jezera vadio gomile plastike, boca, stiropora, sitnog pokućstva i svega ostalog što je završilo u Perućcu, a nije organskog porekla.
„Svaka ovakva inicijativa je važna dok čekamo trajno rešenje, a to je uklanjanje deponija koje se nalaze uzvodno i naravno osvešćavanje svih onih koji misle da je u redu da se đubre baca u vodu koja će ga odneti! Hvala dragi Jovane sto svojim primerom podižeš ekološku svest kod mladih ljudi“, stoji u objavi na Fejsbuk grupi Zanimljivosti na kojoj je i objavljena fotografija Memedovića u čamcu.
Ova lepotica je bivša žena Jovana Memedovića: Bili su u braku 21 godinu i imaju dvoje dece

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.