Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan termin za kultnu predstavu Čikaške perverzije

Još jedan termin za kultnu predstavu “Čikaške perverzije”. Dragan Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević biće ponovo pred publikom 26. januara 2017.  u Novom Sadu u “Pozorištu mladih”.
Ulaznice možete rezervisati u knjižari “Mala velika knjiga” -hol POZORIŠTA MLADIH https://goo.gl/gh1SZv , od 22.12.2016 Tel. 021/522-935
“Čikaške perverzije”, rađene po motivima drame Dejvida Memeta “Seksualne perverzije u Čikagu”, od premijere 1993. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.
Jovanović je posle skoro 10 godina pauze odlučio da vrati publici “Perverzije”.

“‘Čikaške perverzije’ su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima izmedu muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima”, kaže Gagi Jovanović.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.