Izvor: Radio 021, 07.Jan.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić najbolji igrač na Zapadu za proteklu nedelju

Centar Denvera Nikola Jokić proglašen je za najboljeg košarkaša zapadne konferencije za proteklu nedelju.

Nikoli je to drugi put ove sezone da je proglašen za najboljeg u konferenciji, a ovo mu je četvrti put u karijeri da dobija takvo priznanje.

Srpski košarkaš je u protekloj nedelji imao izuzetan prosek od 28 poena, 13 skokova i devet asistencija, kao i 1.67 blokada i bio je svakako najzaslužniji za seriju od tri uzastopne pobede Nagetsa.

Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ima najbolji start u istoriji, a Jokić se pre nekoliko dana pridružio slavnom Majklu Džordanu na listi onih koji su uspeli da postignu 39 poena 12 poena i šest asistencija za manje od 34 minuta u igri.

Nedelju je započeo trip-dabl učinkom protiv Njujorka od 19 poenam 14 skokova i 15 asistencija, uz jednu ukradenu loptu i tri blokade. Postao je prvi košarkaš još od Lerija Birda iz 1987. kojem je to uspelo na jednoj utakmici.

Potom je po 22 put u godini uspeo da zabeleži dabl-dabl (26 poena i 13 skokova) u pobedi nad Sakramentom 3. januara.

Sedmicu je završio a 39 poena protiv Šarlota što je doprinelo tome da bude proglašen košarkašem nedelje.

Nikolu Jokića i Denver naredne noći očekuje veliko iskušenje, gostovanje ekipi Hjuston Rokitsa. Meč počinje u 02 časa po našem vremenu.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Jokić najbolji igrač na Zapadu za proteklu nedelju!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2019

Centar Denvera Nikola Jokić proglašen je za najboljeg košarkaša zapadne konferencije za proteklu nedelju...Nikoli je to drugi put ove sezone da je proglašen za najboljeg u konferenciji, a ovo mu je četvrti put u karijeri da dobija takvo priznanje...Srpski košarkaš je u protekloj nedelji imao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.