Iznajmljivanje bicikala i u Petrovaradinu

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznajmljivanje bicikala i u Petrovaradinu

Stanica za iznajmljivanje bicikala otvorena je danas u Petrovaradinu.

Kako je saopšteno, stanica je otvorena na zahtev građana Petrovaradina, koji su inicijativu uputili Skupštini grada. Ovo je deveta stanica za iznajmljivanje bicikala u okviru "NS bajk sistema" u čitavom Novom Sadu, a prva u Petrovaradinu.

Direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja kaže da "NS bajk sistem" ima 3.200 registrovanih korisnika, a, pored Novosađana, bicikle iznajmljuju i gosti koji dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u grad, pa je "to i značajna turistička ponuda Novog Sada".

- Odnos Novosađana prema "NS bajk sistemu" je odličan. Oštećenja na biciklima su zanemarljiva, a krađa gotovo da i nema - rekao je Lugonja, dodavši da će se uskoro otvoriti i deseta stanica za iznajmljivanje bicikala, kod zgrade NIS-a.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.