Izložba fotografija Snežane Jovanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija Snežane Jovanović

NOVI SAD - Prva samostalna izložba fotografija Snežane Jovanović biće otvorena danas u 20 sati u kafeu "Ritmo latino".

Izložba nosi ime "New pair of shoes", a na 25 fotografija prikazani su mališani iz romskog naselja "Bangladeš" u Novom Sadu. Prema rečima autorke ideja o samoj izložbi se javila pre dva meseca kada je fotografisala ovo naselje za potrebe jedne nevladine organizacije.

Sve fotografije su urađene na dnevnom svetlu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i bez blica, a obrađene su u programu "HDR". Kako saznajemo od Jovanovićeve, modeli su bili i više nego raspoloženi za fotografisanje, a kao nagradu dobiće svoje profesionalne fotografije.

Izložba će trajati dve nedelje, svi oni koji večeras dođu na otvaranje izložbe "New pair of shoes" biće u prilici da uživaju uz zvuke didžejing ekipe "Living room".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.