Izvor: Radio 021, 04.Okt.2020, 17:48

Izložba "Aplauz u 8" u Šok zadruzi

Izložba "Aplauz u 8" Nikole Radosavljevića biće otvorena u sredu, 7. oktobra, u Centralnoj galeriji Šok zadruge i Šok koridora.

Aplauz u 8 sumira Nikolinu recentniju produkciju nastalu za prostor Centralne galerije Šok zadruge i Šok Koridora. U odnosu na opisanu instalaciju u galeriji, u javnom prostoru izlaže Pismo nepoznatom vojniku, šest digitalnih printova koji  kreiraju narativ grafičkog ambijenta.

Naslov izložbe upućuje na kontinuiranu podršku medicnskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << radnicima tokom kolektivnog boravka u karantinu, a ujedno postavlja pitanje da li je taj aplauz mehanizam odbrane koji smo doživljavali kao naše glasovno sredstvo, ili nam je on kao ideja nametnut kako bi se realnih mehanizama samoodbrane oslobodili?

Izložba će biti otvorena u sredu, u 18 časova, a više o autoru i samom dogaju možete da pročitate na OVOM LINKU.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.