Izvor: Radio 021, 12.Nov.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačeni sa leta jer nisu znali engleski

Dvoje španskih državljana, bračni par, izbačeni su iz aviona kompanije KLM na letu iz Amsterdama za Madrid jer nisu razumeli instrukcije na engleskom.

Problem je nastao kad je jedan od članova posade hteo da premesti ručni prtljag para. Čovek koji govori samo španski, nije želeo da mu premeštaju torbu jer se u njoj "nalazio računar".

Stjuard je tada bezuspešno na engleskom pokušao da se objasni sa putnikom, a uskoro se umešao i pilot, koji je odlučio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << taj par izbaci sa leta.

"Rekli su nam da izađemo iz aviona, izbacili su nas", rekao je taj Španac.

Holandska kompanija kasnije se izvinila, ali i objasnila da je posada primenila neophodnu proceduru zbog bezbednosti i kako bi se izbegla "dodatna kašnjenja ostalih klijenata".

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.