Ivan Levakov jedini kandidat za direktora Kliničkog centra Vojvodine

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Levakov jedini kandidat za direktora Kliničkog centra Vojvodine

Upravni odbor Kliničkog centra Vojvodine predložio je docenta doktora Ivana Levakova za novog direktora te zdravstvene ustanove, saznaje 021.

Odluku o četvorogodišnjem mandatu uskoro će potvrditi i Pokrajinska vlada, koja je osnivač KCV-a.

Kako je 021 ranije pisao, dogovor da Levakov na mestu direktora nasledi Dragana Draškovića kojem je istekao mandat donet je unutar Demokratske stranke čiji je član. Ovaj urolog je prethodno bio pomoćnik direktora za zdravstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u okviru Kliničkog centra.

Kako saznajemo u Kliničkom centru Vojvodine, na konkursu koji je završen 5. novembra Levakov je bio jedini kandidat, njegova dokumentacija je bila kompletna i prosleđena je u Pokrajinsku vladu na dalje postupanje.

Prethodni direktor Drašković je na tom mestu proveo poslednjih osam godina.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ivan Levakov sledeći direktor KCV?

Izvor: NoviSad.com, 12.Nov.2015

Docenta doktora Ivana Levakova Upravni odbor Kliničkog centra Vojvodine predložio je za novog direktora te zdravstvene ustanove. Ovaj urolog prethodno je bio pomoćnik direktora za zdravstvo u okviru Kliničkog centra. Dogovor da..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.