Izvor: Radio 021, 14.Apr.2020, 20:37

Italijanska firma donirala salate KCV i volonterima

Italijansko preduzeće "Linea Verde", koje se nalazi u Dobrincima kraj Rume, doniralo je danas osam tona upakovanih salata Kliničkom centru Vojvodine, kao i studentskim i volonterskim centrima.

Od namirnica će biti pripremljeni i prehrambeni paketi za penzionere i za one kojima je pomoć najpotrebnija, saopštila je ambasada Italije.

"Ovim gestom solidarnosti, Linea Verde pokazuje kako su italijanska preduzeća čvrsto povezana sa teritorijom na kojoj posluju, naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u teškim trenucima", istakao je ambasador Italije Karlo Lo Kašo.

Kako poručuju u ambasadi, mnogobrojne italijanske kompanije na čitavoj teritoriji Republike Srbije založile su se kako bi na konkretan način doprinele zadovoljenju potreba lokalnih institucija i građana.

Mnoge fabrike tekstilne industrije, navode, pokrenule su proizvodnju zaštitne opreme koju su kasnije donirale opštinama na čijim teritorijama posluju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.