Izvor: Radio 021, 18.Feb.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ističe rok za plaćanje paušalnog poreza

Preduzetnicima paušalcima danas ističe rok za plaćanje poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje za januar ove godine, saopštila je Poreska uprava.

Rešenja o utvrđenim poreskim obavezama dostavljena su u poresko sanduče na portalu Poreske uprave.

Za pristup portalu Poreske uprave neophodan je kvalifikovani elektronski sertifikat, koji izdaje pet sertifikacionih tela - MUP, PTT, Privredna komora Srbije, Halcom, E-Smart Systems.

Ukoliko poreskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sandučetu u ime preduzetnika paušalca pristupa neko drugi, poreski obveznik je dužan da ovlasti tu osobu.

Poreska uprava je podsetila preduzetnike paušalce da ukoliko do sada nisu preuzeli poreska rešenja, to učine kako bi mogli da ispune svoju zakonsku obavezu u roku.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rok za plaćanje paušalnog poreza ističe danas

Izvor: Danas, 18.Feb.2020

Preduzetnicima paušalcima danas ističe rok za plaćanje poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje za januar ove godine, saopštila je Poreska uprava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.