Inicijativa da Italija bude partner Poljoprivrednog sajma

Izvor: Novine novosadske, 12.Okt.2012, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa da Italija bude partner Poljoprivrednog sajma

Poljoprivredni sajam u Novom SaduVisoka delegacija Sajma u Veroni predložila je menadžmentu Novosadskog sajma da Italija bude zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma 2015. godine, saopštio je Novosadski sajam.
Kako se navodi, s obzirom na to da sajmovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << u Novom Sadu i Veroni organizuju slične manifestacije, kao što su sajmovi poljoprivrede i konjarstva, predstavljena je inicijativa da Italija bude zemlja partner poljoprivrednog sajma.
“Na sastanku je dogovoreno i da se naredne godine na jubilarnom 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu predstave italijanske kompanije, koje bi u organizovanom nastupu predstavile proizvode i usluge, što bi bio svojevrstan uvod u organizaciju nastupa Italije na sajmu 2015. godine”, piše u saopštenju.
Međunarodni poljoprivredni sajam naredne godine biće održan od 18. do 24. maja na Novosadskom sajmu, a zemlja partner je Hrvatska.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Italija – partner poljoprivrednog sajma 2015. godine u Novom Sadu

Izvor: Capital.ba, 12.Okt.2012

NOVI SAD, Italija će 2015. godine biti zemlja partner 82. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Iz Informativne službe Novosadskog sajma saopšteno je da je ovo dogovoreno poslije razgovora generalnog ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.