Izvor: Luftika.rs, 21.Jan.2022, 18:09

Ilon Mask se priprema za testiranje mikročipova na ljudima (VIDEO)

Kompanija Neuralink, koja je u vlasništvu najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska, se priprema za testiranje mikročipova na ljudima.
Reč je o mikročipovima namenjenim ljudskom mozgu.
Neuralink je osnovan 2016. godine s ciljem razvoja tehnologije koja će se potpuno paralizovanim osobama omogućiti da mislima upravljaju, tj. koriste npr. mobilni telefon, i to brže od onih koji nisu paralizovani.
Spomenuta kompanija, čije je sedište u Silicijumskoj dolini, je već uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ugradila mikročipove u mozak majmuna i mozak svinje .
Sada se priprema za testiranje ovih čipova kod ljudi.
Neuralink je nedavno objavio oglase za posao u kojima traži direktora i koordinatora kliničkih ispitivanja na ljudima, što je pokazatelj da se dugogodišnji cilj kompanije da ugradi čipove u ljudski mozak bliži.
Na ovom linku možete videti eksperiment Neuralinka na jednom makaki majmunu:

Budućnost je blizu, Ilon Mask najavljuje čip za ljudski mozak (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.