Ikea u Srbiji povlači seriju plafonjera

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea u Srbiji povlači seriju plafonjera

Kompanija Ikea danas je saopštila da povlači seriju "kalipso" plafonjera zbog povećanog broja žalbi na pad staklenih abažura.

Biće povučeni proizvodi s datumskim oznakama od 1625 do 1744.

Pozvani su kupci koji su kupili plafonjeru posle 1. avgusta ove godine da provere oznaku i da vrate proizvod, i da ga zamene za novu plafonjeru ili da im se vrati novac, a nije potreban bilo kakav dokaz o kupovini.

Autor: Beta

Preuzimanje delova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

STAKLENI ABAŽURI PADAJU NA GLAVU: Ikea povlači seriju kalipso plafonjera

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018, 03:02

Kompanija Ikea danas je saopštila da povlači seriju "kalipso"(calypso) plafonjera zbog povećanog broja žalbi na pad staklenih abažura Kompanija Ikea danas je saopštila da povlači seriju "kalipso"(calypso) plafonjera zbog povećanog broja žalbi na pad staklenih abažura.Biće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.