Identifikovani osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovani osumnjičeni za silovanje Poljakinje

Dvojicu tinejdžera iz Maroka, osumnjičene da su bili u grupi od četvorice muškaraca koji su silovali jednu poljsku turistkinju i pretukli njenog partnera na popularnoj italijanskoj plaži u Riminiju, identifikovala je u policijskoj stanici žena iz Perua.

Ona je prijavila da ju je, ubrzo nakon navedenog napada, silovala ista grupa, javljaju italijanski mediji. Kasnije je prijavljeno da je policija zadržala u pritvoru i trećeg osumnjičenog, takođe maloletnika.

Italijanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << državna televizija, novinska agencija Ansa i televizija Skaj TG24 javile su iz Riminija da su dvojica Marokanca, koja su braća, otišla u policijsku stanicu nakon što su prepoznati na snimku nadzornih kamera koje je policija objavila u nadi da će naći napadače.

Žena iz Perua, koja je napadnuta na putu nedaleko od plaže, došla je u policijsku stanicu u Riminiju, gde ih je prepoznala.

Uhapšeni osumnjičeni su starosti od 15 do 17 godina.

Policija traga za četvrtim osumnjičenim, za kojeg se veruje da je punoletan.

Napad se dogodio prošle subote, na skrovitom delu plaže u Riminiju. Partner turistkinje, 26-godišnji muškarac, izgubio je svest usled udarca u glavu, dok je turistkinja, koja takođe ima 26 godina, više puta silovana.

Počinioci su grupa od četiri muškarca, koji su žrtve napada i opljačkali.

Par iz Poljske vratio se u svoju zemlju nekoliko dana nakon napada.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.