Humani ponedeljak i ove godine na Štrandu

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani ponedeljak i ove godine na Štrandu

Četvrtu godinu zaredom, Gradsko zelenilo će na Štrandu organizovati akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od teških i retkih bolesti, pod nazivom Humani ponedeljak.

Akcija počinje u drugoj polovini maja, a prijave sa lekarskom dokumentacijom mogu već sada da se šalju mejlom na adresu marketing@zelenilo.com ili da se lično predaju u Direkciji preduzeća na prvom spratu Spensa, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na telefon 021/21-00-272.

Posetioci Štranda su u akciji do sada prikupili više od 5,5 miliona dinara za lečenje 31 deteta tokom tri sezone. Za Humani ponedeljak je Zelenilo dobilo i Oktobarsku nagradu Grada Novog Sada.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.