Izvor: 021info.rs, 12.Jul.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokej klinika sutra u Novom Sadu

Hokej klinika sa trenerom iz Holandije i nacionalnom reprezentativkom Holandije će se održati sutra, 13. jula, od 10 do 13 časova, u Sportsko-rekreativnom centru Mar.Uk, u Novosadskog sajma 37.     U događaju će učestvovati NFYR i ispred njih će prisustvovati Pleun van der Plas koja igra za HC Den Bosch. Prošle godine bila je prvakinja Holandije i Evrope u hokeju na travi. Takođe dolazi i Ingmar Bakermans, igrač prvog tima Ajdnhovena. Sa njima će doći i dve devojčice (14 i 15 godina) kao pomoćnice koje igraju u Holandiji.    Događaj se organizuje u saradnji sa Savezom hokeja na travi Srbije. Roots Hockey će nakon Hokej klinike donirati opremu Savezu.       

Nastavak na 021info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TADIĆ ZA “NOVOSTI”: Karijeru završavam u Ajaksu

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019, 09:55

Ne postoji bolje mesto u Evropi ili svetu da se vidi kako jedan klub raste od najmlađih kategorija, pa do seniorskog tima, od ovog kluba. Ako ikada postanem trener, voleo bih da moj tim igra kao Ajaks - rekao je Dušan DO 2023. godine igrač, verovatno i kapiten Ajaksa, a onda...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.