Izvor: Radio 021, 14.Jan.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Grant moli lopove da mu vrate scenario

Britanski glumac Hju Grant zamolio je lopove, koji su mu obili automobil, da vrate scenario koji su odatle uzeli, prenosi AP.

Grant, koji je postao slavan 1994. godine filmom "Četiri venčanja i sahrana", napisao je na Tviteru da mu je obijen automobil u nedelju kasno uveče.

On je rekao da su male šanse da iko zna ko mu je obio automobil i ukrao torbu, ali moli da mu se barem vrati scenario.

Tamo je, dodao je, zabeleženo mnogo nedelja rada, ideja i razmišljanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Grant je zamolio da se scenario pošalje filmskoj kompaniji u zapadnom Londonu. On je izneo zabrinutost i zbog sudbine dečijih zdravstvenih kartica.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.