Hit u gradu - zdrava salata u teglama za poneti

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit u gradu - zdrava salata u teglama za poneti

Potpuno neočekivana kombinacija hrane i dizajna od nedavno se pojavila na tržištu Novog Sada.

Reč je o radnji Tegla’s, smeštenoj na Limanu 3 (iza Park sitija), koja Novosađanima nudi jedinstvenu ponudu kada je u pitanju zdrav i ukusan obrok.

Vlasnici, Ivana i Vladimir Elesin su sve sami osmislili, od unikatnog dizajna do recepata, a u ponudi je 10 različitih kombinacija salata.

- Salate u teglama su postojale i pre nas samo što su ljudi sami morali da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prave. U današnje vreme zaposleni nemaju baš puno vremena za kuhinju, niti ima baš puno toga što neko može kupiti za klopu, a da pritom bude zadovoljan sa onim što unosi u organizam. Mnogima je dosadilo da stalno  jedu iste stvari - peciva, burek ili sendviče i oni žele nešto zdravo i drugačije - priča za 021 osnivač Tegla’s-a Vladimir Elesin.

Salate u teglama su specifične po mnogo čemu. - Sama tehnologija pakovanja omogućava dugotrajnost jer sastojci ostaju neizmešani do momenta dok se ne nađu na tanjiru. Na taj način omogućavamo ljudima da u svom frižideru mogu držati svežu salatu i po više dana. Recepture i nazivi su vlasništvo naše kuće i predstavljaju nešto što se može probati samo kod nas - kaže Vladimir.

On dodaje da Tegla’s predstavlja zdraviji fast food jer je politika kuće da sve namirnice moraju biti proverene i sveže te da im se zna poreklo. - Sve umake pravimo sami, a trudimo se da koristimo sveže začine jer su oni neuporedivo bolji i zdraviji od sušenih. Takođe, trudimo se da uzimamo samo najkvalitetniju robu i na taj način našim kupcima obezbedimo vrhunski kvalitet. Džaba je nešto lepo ako nije ukusno. A da bi bilo ukusno, moraš imati kvalitet i tog kvaliteta biti dosledan. To je jedini način da uspeš i oko toga nema kompromisa.

Inače, u Tegla’s planiraju da ponudu uskoro dopune sa još par salata sa "zimskim ukusima", ali i sa nečim malo pikantnijim. Takođe, intenzivno se radi na nekim slatkišima koji će biti zdravi i ukusni, bez šećera ili veštačkih zaslađivača.

Tegla’s radi svakog dana, adresa je Narodnog fronta 25. Dostava se može poručiti pozivom na broj 069/1-TEGLAS ili na 069/1-834-527.

Kako izgledaju ovi jedinstveni i ukusni proizvodi možete videti na sajtu teglas.rs ili na fejsbuk stranici "teglasns".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.