HIT oglas: Samo 4.970 € za originalnu česmu iz Dunavskog parka (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2022, 16:59

HIT oglas: Samo 4.970 € za originalnu česmu iz Dunavskog parka (FOTO)

U toku je detaljna rekonstrukcija novosadskog Dunavskog parka, sređuju se pešačke staze, postavljena je ograda oko parka, a stara česma, koja je decenijama bila tu da utoli žeđ šetača, trenutno je uklonjena i treba da bude zamenjena novom.
Ovu situaciju je iskoristio jedan domišljati preduzetnik, koji se odlučio da zainteresovanim kupcima ponudi jedinstvenu memorabiliju, koja će ih podsećati na srećne dane u kojima su bezbrižno mogli da se osveže prilikom šetnje omiljenim gradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << parkom.
Naime, na platformi za onlajn trgovinu „Kupujem Prodajem“, u sekciji antikviteti i umetnička dela, osvanuo je oglas u kojem se nudi česma iz Dunavskog parka.
Foto: Screenshot / Kupujem Prodajem Napomenuto je da se da se radi o originalnom i unikatnom predmetu, koji ima tragove korišćenja, ali je i dalje u dobrom stanju.
Kako je navedeno u oglasu, „kilometraža nije vraćena, a svi originalni delovi su i dalje na njoj“, a kao dokaz da je zaista tako, priložene su i fotografije „predmeta“.
Zainteresovani kupci mogu prodavca Nikolu da kontaktiraju preko poruka na ovoj platformi, ili direktno preko Vibera, a u obzir dolaze samo ozbiljne ponude.
Ukoliko želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku, moraćete dublje da zavučete ruku u džep, jer je česma je procenjena na 4.970 evra.
Najbolje da se odlučite za lično preuzimanje u Novom Sadu, jer ćete u suprotnom papreno platiti poštarinu, uzevši u obzir težinu predmeta.
Zato, požurite ukoliko želite da postanete ponosni vlasnik ove jedinstvene memorabilije, koju ponosno možete izložiti pored kamina u vašoj dnevnoj sobi.
Iznajmljujem babe za SNS mitinge, skandiranje 500, nošenje zastave 1.000 dinara (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.