H&M otvorio novu prodavnicu u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H&M otvorio novu prodavnicu u Novom Sadu

Zahvaljujući švedskom modnom brendu H&M, Novi Sad je konačno dobio prodajni prostor dostojan svetskih metropola.
Foto: Studio Kamasi Novi prostor na tri nivoa je smešten u grandioznoj Palati Dunđerskih, u samom centru grada, a zadovoljava kriterijume i najzahtevnijih kupaca.
Foto: Studio Kamasi U u ovoj HM prodavnici ponudi su ženske, muške i dečije kolekcije tako da ukoliko ste navikli da porodično idete u šoping, možete naći za svakog po nešto na jednom mestu, po povoljnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << cenama na koje nas je H&M navikao.
Foto: Studio Kamasi Svečanom otvaranju nove prodavnice su prisustvovale brojne javne ličnosti iz sveta muzike, mode i medija među kojima su bile Jelena Bačić Alimpić, Mara Skendžić Reljić, Vladimir Cvetković, Marija Ćetković, Bojana Bojanić… Za dobru atmosferu je bio zadužen Srđan Šveljo.
Foto: Studio Kamasi Na velikom otvaranju H&M je nagradio prvih 100 posetilaca sa vaučerom u vrednosti od 1.500 dinara, a na sam dan otvaranja, ukoliko se uputite u novu prodavnicu u Ulici Kralja Aleksandra broj 3, dostupna vam je i pogodnost u vidu 20% popusta na omiljeni artikal.
Istražite još mesta za šoping u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.