Izvor: Radio 021, 13.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović sutra na saslušanju pred tužiocem

Bivši košarkaš Milan Gurović biće saslušan u petak u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici jer je bio nasilan prema ćerki i supruzi, rečeno je "Tanjugu" u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor ili hitne mere iseljenja i zabrane prilaženja i komunikacije sa ženom i ćerkom, koje su lakše fizički povređene u toku porodične svađe.

Guroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je u sredu određeno zadržavanje do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo nasilja u porodici i kako ne bi uticao na svedoke.

Neposredno pred hapšenje, u izjavi za "Blic", Gurović je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona ne.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.