Greškom službenice 25 dana duže ostao u pritvoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2009, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom službenice 25 dana duže ostao u pritvoru

BEOGRAD - Upravnik Okružnog zatvora u Novom Sadu podneo je tužilaštvu krivične prijave protiv dve službenice te ustanove, jer se sumnja da je njihovom greškom jedan pritvorenik ostao 25 dana duže u pritvoru.

U današnjem saopštenju Uprave za izvršenje zavodskih sankcija Ministarstva pravde navodi se da je jedna od te dve službenice dobila otkaz, dok se protiv druge vodi disciplinski postupak.

Kako se dodaje, osoba koja je zadržana 25 dana duže u pritvoru puštena je juče iz Okružnog zatvora u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvorenik greškom proveo u zatvoru 25 dana duže

Izvor: Blic, 12.Feb.2009

Jedan pritvorenik proveo je u Okružnom zatvoru u Novom Sadu 25 dana više zbog greške dve službenice tog zatvora, protiv kojih su podnete krivične prijave, saopštila je danas Uprava za izvršenje zavodskih sankcija...Zbog propusta u radu jedna od te dve službenice je dobila otkaz, dok se protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.