Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska liga: Susek demolirao Slogu sa 11:0

Drugo kolo Gradske lige Novog Sada donelo je zanimljive rezultate, a izdvaja se onaj od 11:0 na meču između Suseka i Sloge iz Loka.

Nijedna od sedam utakmica drugog kola Gradske lige Novog Sada, šestog ranga domaćeg fudbala, nije završena bez postignutog pogotka.

Igrači Suseka su bez imalo muke, na domaćem terenu, savladali Slogu iz Loka. Odbrana Sloge kao da je i dalje na godišnjem odmoru, pa je tim iz Loka primio čak 11 golova u 90 minuta, pa smo već u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kolu šampionata možda dobili najubedljiviji poraz nekog tima u sezoni.

Zanimljivo je bilo i Gospođincima, gde je domaćin Jedinstvo slavio protiv Hajduka iz Gardinovaca sa 4:0. Siguran na domaćem terenu bio je i Proleter iz Banoštora, koji je pobedio Čenej rezultatom 3:0.

Na gostovanju nezgodnom Titelu slavio je novosadski Železničar, koji je pobedio sa 2:1. Mošorinski Miletić i Vinograda iz Ledinaca podelili su bodove, pošto su odigrali 1:1.

U ostalim mečevima sastali su se: Obilić - Moskva 0:2, Titel - Železničar 1:2.

Sledeće kolo Gradske lige igra se narednog vikenda, 7. septembra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.