Izvor: Radio 021, 14.Jun.2020, 07:01

Gorska služba spasila povređenu devojku na Fruškoj gori

Gorska služba spasavanja Srbije spasila je juče jednu planinarku na Fruškoj gori koja je povredila nogu.

Spasioci Gorske službe dobili su poziv za spasilačku akciju na Fruškoj gori gde je na Zelenoj stazi planinarka povredila nogu, navodi GSS Srbije.

Na teren su krenule dve ekipe, iz Novog Sada i Beograda.

Povreda je sanirana i planinarka je transportovana ka najbližoj zdravstvenoj ustanovi, prvo nosilima a zatim i automobilom.

Zelena staza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na Fruškoj gori dugačka je 3,3 kilometra, utabana je i strma, prolazi kroz šumu i dobro je obeležena.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.