Goram Vasić novi generalni direktor Novosadskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goram Vasić novi generalni direktor Novosadskog sajma

NOVI SAD - Za novog generalnog direktora Novosadskog sajma danas je izabran Goran Vasić, dosadašnji direktor Garancijskog fonda Vojvodine.

Odluku je doneo Upravni odbor (UO) AD Novosadski sajam, nakon što je sa te dužnosti, na lični zahtev, razrešen dosadašnji generalni direktor prof. dr Aleksandar Andrejević, navodi se u kratkom saopštenju koje je potpisao predsednik UO Predrag Zagorčić.

Vasić je kadar Demokratske stranke, jedno vreme je bio predsednik Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbora te partije u Novom Sadu, a u ranijem mandatu nalazio se na mestu generalnog direktora JP "Vodovod i kanalizacija".

Pred Novosadskim sajmom je vlasnička transformacija, a želja menadžmenta i Izvršnog veća Vojvodine je da se firma izuzme iz procesa privatizacije društvenih preduzeća i da pokrajina postane vlasnik većinskog paketa akcija, koju sada, sa oko 63 odsto, drže država i grad Novi Sad.

Ostatak hartija od vrednosti pripada zaposlenima, odnosno malim akcionarima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Vasić novi generalni direktor Novosadskog sajma

Izvor: Kurir, 20.Dec.2008

NOVI SAD, 20. decembra (Tanjug) - Za novog generalnog direktora Novosadskog sajma danas je izabran Goran Vasić, dosadašnji direktor Garancijskog fonda Vojvodine. Odluku je doneo Upravni odbor (UO) AD Novosadski sajam, nakon što je sa te dužnosti, na lični zahtev, razrešen dosadašnji generalni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.