Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Goli bikini” je novi hit

Haljine u boji kože odavno su postale hit, kao i cipele, a ovog leta je na redu novi trend – goli bikini. Iako je većina modela kupaćih koji se preporučuju za ovu sezonu dovoljno “naked” sama po sebi, sada postoji i trend koji se zove “naked bikini”. Jasno, u pitanju je bikini boje kože koji se stapa sa vašim tenom i stvara utisak da na sebi nemate ništa.


KOURT X KYLIE kyliecosmetics.com
A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Apr >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 24, 2018 at 8:08am PDT


Supermodel Bela Hadid i Kardašijanke nisu prve koje su skapirale da modeli u toj boji još više naglašavaju liniju tela i čine ga utegnutijim i izazovnijim, ali čini se da će upravo zahvaljujući njima ovog leta preplaviti plaže, možda i uđe među najlegendarnije kupaće kostime svih vremena.


… TENDENCIA: NAKED BIKINI. Los bikini de telas de gama nude son lo mas #trendy del momento y pareciera como sino se llevará nada puesto. #beloba #inspirate #inspiration #tendencias #beauty #summer #verano #nude #nakedbikini #follow4follow #like4like #beach #summervibes #kyliejenner #impacto
A post shared by Be Loba 🌙 (@be.loba) on Aug 15, 2016 at 4:04pm PDT


Zavisno od modela, možete i da prikrijete eventualne nedostatke. Ali, ako još nemate dovoljno hrabrosti za naked bikini i tražite sigurnu varijantu – ipak se opredelite za jedini kupaći koji stoji svakoj ženi.


Dear O🌊ean, thank you for making us feel tiny, humble, inspired, and salty… all at once. 😍
A post shared by Samantha Skye (@skyegirlz) on May 31, 2018 at 8:13am PDT


Vreli kupaći kostimi za leto 2018. godine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.