Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac i komičar Kevin Hart teško povređen u udesu

Glumac i komičar Kevin Hart povređen je u udesu koji se rano u nedelju dogodio u Kalabasasu u Kaliforniji, navodi se u izvještaju "California Highway Patrol".

Hart i njegov vozač Džered Blek zadobili su ozbiljne povrede leđa i prevezeni su u obližnju bolnicu na lečenje. Blek je vozio Hartov 1970 Plymouth Barracuda kada je izgubio kontrolu nad vozilom, piše CNN. Auto je sleteo s puta i nekoliko sekundi se kotrljao nasipom.

Dvojica od trojice putnika bila su neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vreme zarobljena u vozilu.  Policija je takođe utvrdila da Blek u trenutku sudara nije bio pod uticajem alkohola. Treći putnik nije pretrpeo veće povrede.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.