Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gift i Uroš Đurić u petak i subotu u Domu kulture

Ovog vikenda Novosađane u Domu kulture, novom klupskom prostoru u centru grada, očekuje svirka popularnog novosadskog sastava "The Gift", kao i nastup poznatog beogradskog umetnika Uroša Đurića.

Najpre će u petak, 4. oktobra nastupiti novosadski kaver bend "The Gift".

Uveliko poznat po autentičnom nastupu, frontmen Jovan Matić priprema sa svojim timom svirku britanskog rokenrola 80-ih i 90-ih, praćenu jedinstvenim performansom. Glas ćete ovog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ostaviti uz najveće hitove sastava Depeche Mode, The Cure, Pet Shop Boys i drugih muzičkih legendi.

Potom će u subotu, 5. oktobra glumac Uroš Đurić imati svoje veče. Umetnik u Dom kulture stiže sa svojim DJ nastupom "Nešto daš - nešto dobiješ", a organizatori posetiocima poručuju da se spreme za đuskanje.

Kako napominju organizatori, ulaz na oba događaja je slobodan.

Podsetimo i da se čuveni novosadski sastav Atheist rap posle dužeg vremena vraća u klupski prostor u Novom Sadu i to 10. oktobra povodom obeležavanja 30 godina postojanja benda, a više o tom koncertu u Domu kulture čitajte OVDE.

Krajem meseca, 24. oktobra, Dom kulture će biti u znaku "splitskog đira", a u goste stiže bend koji je u Novom Sadu uvek isporučivao dobru energiju - TBF. Imena novih bendova koji će nastupiti u ovom novom i jedinstvenom prostoru u gradu biće poznata uskoro.

Doma kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.