Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021, 11:14

Gemović proglašen za igrača kola Superlige

Fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović proglašen je za najboljeg igrača 32. kola Superlige Srbije.

Voša je slavila na gostovanju protiv Bačke, rezultatom 2:1, a nova tri boda Novosađanima je doneo Miodrag Gemović.

"On je sa dva pogotka u ranoj fazi utakmice rasteretio svoj tim, a ispostavilo se da je to bilo dovoljno da se na konto upišu još tri veoma važna boda. Zbog svega toga upravo je on izbor naše redakcije za najboljeg igrača ove runde takmičenja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << , navodi se na sajtu Superlige.

Dvadesetšestogodišnji Gemović je rođen u Šapcu, a igra na poziciji krilnog napadača. Tokom ove sezone upisao je 30 prvenstvenih utakmica, postigavši pet pogodaka.

U Vojvodinu ga je doveo Nenad Lalatović, a zanimljivo je da je klub ugovor za Gemovića morao da šalje u - zatvor. Više o tome čitajte na OVOM LINKU.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Gemović najbolji igrač 32. kola Superlige

Izvor: B92, 19.Apr.2021

Fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović najbolji je igrač 32. kola Super lige Srbije, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja...Vojvodina je pobedila Bačku u gostima sa 2:1 i tako zadržala bod prednosti u odnosu na Čukarički u borbi za treću poziciju na..Najzaslužniji za trijumf Novosadjana bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.