GSP kupio pet novih autobusa iz Ikarbusa

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP kupio pet novih autobusa iz Ikarbusa

Gradsko saobraćajno preduzeće danas je kupilo pet solo niskopodnih autobusa na dizel.

Ugovor vredan oko 85 miliona dinara dodeljen je konzorcijumu koji čine zemunska fabrika "Ikarbus" i austrijska kompanija "Abeks".

Kako je saopšteno iz GSP, novom nabavkom vozni park je bogatiji za 12 autobusa, s obzirom da je krajem marta isporučeno sedam "Ikarbusovih" solo vozila koja se već nalaze u saobraćaju.

"Putnici su već upoznati sa ovakvim tipom autobusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << budući da su prethodne nabavke solo i zgobnih autobusa takođe bile iz Ikarbusove serije. U poslednje tri godine kupljena su 42 autobusa koja su na dizel pogon i klimatizovana, imaju tapacirana sedišta, elektronske displejeve i ugrađene platforme za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom", piše u saopštenju.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.