Formiran Građanski blok 381, predsednik Saša Janković

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiran Građanski blok 381, predsednik Saša Janković

U Beogradu je formiran "Građanski blok 381", čiji je predsednik Saša Janković, potpisivanjem dogovora nekoliko političkih organizacija.

Dogovor o saradnji potpisali su Pokret slobodnih građana (PSG), Zelena ekološka partija - Zeleni, Mađarski pokret, Šumadijska regija i Koalicija "Tolerancija".

Na pitanje novinara kakav odnos taj blok ima sa Savezom za Srbiju i da li su oni sada druga opoziciona kolona, Janković je rekao da imaju različite vizije kako Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << treba da izgleda, ali da je saradnja moguća.

Upitan kako vidi to što su njegove fotografije sa megafonom u rukama ispred zgrade Predsedništva Srbije naišle na podsmeh na društvenim mrežama kod njegovih kolega, Janković je odgovorio:

"Ja sam imao prilike da ručam i večeram sa prinčevima, vitez sam Francuske Republike, ličnost godine OEBS-a, ličnost godine časopisa Vreme, a nije mi problem i ponosan sam što mogu da lepim plakate, mogu da stanem bilo gde u Srbiji... Osećam se slobodno i da kažem ono što mislim", rekao je Janković.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.