Izvor: Radio 021, 23.Maj.2020, 10:28

Filmski ciklus "Vreme odrastanja" od ponedeljka u CK13

U Omladinskom centru CK13, u ponedeljak, 25. maja, počinje četvorodnevni filmski ciklus "Vreme odrastanja".

Kroz četiri filma, smeštena u različite zemlje i različite dekade, gledaoci će imati priliku da vide kako mladi odrastaju i reaguju na svet oko sebe.

Program:

Ponedeljak, 25. maj, "I ja tebi kevu" (Y tu mamá también)

Utorak, 26. maj, "Sanjari" (The Dreamers)

Sreda, 27.maj, "Čudnije od raja" (Stranger than Paradise)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Četvrtak, 28. maj, "Mržnja" (La Haine)

Svi filmovi se prikazuju od 21h, na letnjoj pozornici CK13 pod otvorenim nebom. Ulaz ne sve projekcije je besplatan, a filmovi su sa prevodom na srpski jezik.

U skladu sa merama zaštite i prevencije širenja virusa, projekcijama može da prisustvuje ograničen broj ljudi, pa organizatori navode da treba doći na vreme i zauzeti mesto.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.