Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Avengers: Endgame" oborio još jedan rekord

"Avengers: Endgame" je postao najprodavaniji film na internetu svih vremena u Velikoj Britaniji, čime je ova sci-fi avantura oborila još jedan rekord u nizu, piše BBC News.

Ovaj Marvelov film našao se na vrhu zvanične filmske lestvice u sredu, s najvećim brojem preuzimanja preko interneta.

Podsećamo, u julu je finale serijala o superherojima ostvarilo najveći prihod svih vremena na bioskopskim blagajnama.

Film je u prvoj nedelji preuzet 335.400 puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što je oborilo prethodni rekord koji je držao biografski film o Frediju Merkjuriju "Bohemian Rhapsody". Film o lideru grupe "Queen" je u februaru ušao u istoriju sa 265.000 preuzimanja u prvoj sedmici.

Popularnost naslova "Endgame" sigurno će biti još veća kada film bude dostupan na DVD-u i Blureju.

Interesantno je da se film verovatno neće pojaviti na streaming servisima kao što su "Netfliks" ili "Amazon Prime", jer bi Dizni ove zime trebalo da pokrene sopstveni servis za streaming "Disney Plus".

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.