Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2020, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feng šui greška kojom privlačite siromaštvo: Novac držite samo na ovom mestu!

Feng šui filozofija uređenja doma odavno je veoma popularna, sve više ljudi veruje u energiju koja vlada kućom i ubeđeno je da ona značajno utiče na kvalitet života i sreću.
Ova drevna kineska veština uređenja doma uči nas kako treba dekorisati svaku prostoriju, gde treba držati određene predmete a gde ne, a uči nas i gde da čuvamo novac da bi se on množio i da bi nam u život došao finansijski prosperitet, piše Still.
Suprotno svim mogućim pretpostavkama, feng šui >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kaže da je idealno i jedino dozvoljeno mesto za čuvanje novca u kući – kuhinja.
Feng šui stručnjaci kažu da ova prostorija ima veoma pozitivnu auru, ali da u njoj morate da pazite sa dekoracijom.
Naime, poželjno je da blizu mesta na kojem čuvate novac u kuhinji stavite i neki simbol novca, poput figurice slona, ali ako preterate sa brojem predmeta, možete da izazovete kontraefekat, odnosno da privučete siromaštvo umesto novca.
Gledajte da sve teglice i kuhinjske aparate držite u ormarićima ili ostavi – nikako po celoj kuhinji, jer svaki detalj viška dodatno blokira energiju novca.
PRIVLAČE NESREĆU: 6 stvari koje po feng šuiju nikada ne treba da držite ispod kreveta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.