Izvor: Radio 021, 25.Okt.2020, 23:33

"Faithless" objavio novi album nakon 10 godina

Elektronski sastav "Faithless" objavio je novi album nakon deset godina pauze.

Album "All blessed" u augustu je najavljen singlom "Synthesizer", a svetlo dana je ugledao 23. oktobra.



Album opisuju kao ljubavno pismo elektronskoj muzici, napisano kroz dvanaest inteligentnih pesama.

"U ovom problematičnom i sve nasilnijem svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ovaj album odražava ono što je oduvek bio manifest Faithless-a: budi svestan, budi brižan, voli sebe da bi mogao voleti druge i shvatiti ko si i gde si, nikad kontroverzan već inteligentan i (povremeno) inspirativan - ovo je muzika sa osećajem i rečima kao značenjem", poručili su.

Poznati po hitovima "Insomnia", "God is a DJ" i "Salva mea" ovaj britanski sastav je u 25 godina postojanja prodao 15 miliona primeraka albuma, imao sedam Top 10 singlova i šest albuma u Top 10.

Autor: Nezavisne novine

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.